Wer sind wir?
A japán konyha remekműveit és különlegességeit kínáljuk vendégeinknek autentikus ízekkel és különleges élményekkel. Garanciát jelent Japánban is elismert volt konyhafőnökünk, Shoji Morita, és az ő kiválóan képzett csapata. Nemcsak gasztronómiai gyönyörökkel várjuk vendégeinket, hanem betekintést adunk a japán étkezési szokások világába is: eloszlatjuk a tévhiteket, és megismertetünk olyan ételekkel, amelyekről kevesen gondolnák, hogy Japánban mindennaposak.
Munkánk minőségét a szakmai világ is elismerte: 2026-ban a rangos Gault & Millau Guide egy sapkával díjazta éttermünket. Ez a kitüntetés számunkra nemcsak büszkeség, hanem visszaigazolás is arra, hogy ételeinkben egyszerre van jelen a tradíció és a kreativitás.
Három szinten kínálunk változatos élményt:
-
Középső szint: sushi bár látványpulttal, ahol megfigyelhető a sushi elkészítésének művészete.
-
Felső szint: kényelmes, boxos elrendezés a nyugodt vacsorákhoz.
-
Tatami szint: két 10 személyes tatami szoba, amelyek összenyitva akár 20–22 fő befogadására is alkalmasak.
Nálunk nem csupán vacsorát fogyaszt, hanem egy gasztronómiai és kulturális utazás részese lesz Japánba – elismerten, szakértelemmel és szenvedéllyel.
KONTAKT

ÖFFNUNGSZEITEN
Jeden Tag: 12:00 – 22:00
1056 Budapest, Belgrad rkp. 18.
Veranstaltung / Konferenz: Kontaktieren Sie uns!
+36 1 318 1144 // info@bambuszliget.hu